Search

-22% alennus normaalihintaisista koruista koodilla kesa22 Aina ilmainen toimitus ja palautus!

Secrid Cardslide Monochrome – musta-valkoinen korttikotelo / lompakko

48,90 

Alennettu hinta 48,90€ | (ovh. 59,95€).

Secrid Cardslide -korttikotelo on Secridin uusin innovaatiivinen lompakko. Uudistunut Cardslide koostuu alumiinisesta korttiosasta ja polykarbonaatista valmistetusta lisälokerosta, jonne sopivat hyvin esimerkiksi setelit, käyntikortit, pieni määrä kolikoita tai esim. parkkilipukkeet. Lompakon alumiiniseen korttikotelo osaan mahtuu jopa 6 korttia, jotka nousevat porrastetusti ylös napin painalluksella. Lompakossa on lisäksi ympärillä elastinen nauha, jonka väliin voit myös ujuttaa kätevästi vaikka seteleitä.

Secrid lompakon alumiininen kotelo suojaa korttejasi luvattomalta RFID/NFC skannaukselta. Ilman tällaista luotettavaa korttisuojaa, lähiluettavat kortit on mahdollista luvattomasti kopioida jopa muutamien metrien etäisyydeltä skimmereillä, joita Suomeenkin on tullut jo huolestuttavan paljon. Se on yksi nopeimmin kasvavista rikostavoista ympäri maailmaa. Lähiluettavat korttisi tunnistat kortin reunassa olevasta symbolista, jossa on neljä kaarevaa viivaa, hieman kolmion muotoisesti aseteltu. Lähiluettavat kortit eivät ole turvassa tavallisissa lompakoissa.

Kaikki Secrid tuotteet valmistetaan Hollannissa erittäin laadukkaista ja ympäristöystävällisesti valmistetuista materiaaleista. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

– RFID/NFC suojattu
– Takuu 2 vuotta
– Valmistettu Hollannissa
– Lompakon ulkomitat: 68mm x 102mm x 19mm
– Paino: 40g

Secrid Cardslide lompakon ovh. € 49,90. Luxboxista kaikki Secridit alennetuin hinnoin ja ilman toimituskuluja.

Quantity In stock
SKUCS-Monochrome

Secrid kätevä uutuus korttikotelo. Secrid Cardslidessa säilytät jopa 6 korttia sekä lisäksi liukuvassa lisäosassa käyntikortteja, seteleitä tai muuta pientavaraa.

Paino 0,05 kg
Väri

,

Customers reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Secrid Cardslide Monochrome – musta-valkoinen korttikotelo / lompakko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...

Back to Top
Product has been added to your cart