Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

Secrid ruskea lompakko - Twinwallet Vintage Brown
79.9

Secrid ruskea lompakko - Twinwallet Vintage Brown

79,90 €
ei mitään
Secrid ruskea Twinwallet Vintage Brown lompakko on sinulle, joka haluat pitää paljon kortteja mukana, mutta pitää ne kätevän pienessä ja turvallisessa lompakossa. Lompakkoon saat mahtumaan nahkaosaan 4-8 korttia, seteleitä ja kuitteja sekä alumiinisiin kahteen Cardprotector osiin yhteensä jopa 12 korttia. Kortit nousevat kätevästi ja porrastetusti ylös vetämällä pohjan vivusta, jolloin voit helposti valita tarvitsemasi kortin.

Secrid lompakon alumiininen kotelo suojaa korttejasi luvattomalta RFID/NFC skannaukselta. Ilman tällaista luotettavaa korttisuojaa, lähiluettavat kortit on mahdollista luvattomasti kopioida jopa muutamien metrien etäisyydeltä skimmereillä, joita Suomeenkin on tullut jo huolestuttavan paljon. Se on yksi nopeimmin kasvavista rikostavoista ympäri maailmaa. Lähiluettavat korttisi tunnistat kortin reunassa olevasta symbolista, jossa on neljä kaarevaa viivaa, hieman kolmion muotoisesti aseteltu. Lähiluettavat kortit eivät ole turvassa tavallisissa lompakoissa.

Kaikki Secrid tuotteet valmistetaan Hollannissa erittäin laadukkaista ja ympäristöystävällisesti valmistetuista materiaaleista. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

- RFID/NFC suojattu
- Takuu 2 vuotta
- Valmistettu Hollannissa
- Lompakon ulkomitat: 70mm x 102mm x 25mm
- Paino: 120g

Ilmainen kaiverrus lompakon alumiinikoteloon.

- +
Tuotenumero TV-Brown
Tuotetiedot
Perustuen kahteen Secrid Cardprotectoriin Twinwallet on sekä tilava että turvallinen lompakko. Kahteen Cardprotectoriin mahtuvien jopa 12 kortin lisäksi sisällys tarjoaa tilaa vielä parille kortille, paperirahalle, kuiteille, käyntikorteille ja muutamalle kolikolle. Twinwallet on suunniteltu niille käyttäjielle, jotka haluavat pitää kaikki kortit mukana, mutta kompaktisti ja turvallisesti ja ilman pelkoa etäluettavien korttien luvattomasta käytöstä.
Lisätiedot
Lisätietoja
VäriRuskea
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Secrid ruskea lompakko - Twinwallet Vintage Brown