Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

Secrid ruskea lompakko - Slimwallet Nile Brown
63.9

Secrid ruskea lompakko - Slimwallet Nile Brown

63,90 €
ei mitään
Alennettu hinta 63,90€ | (ovh. 74,95€).

Secrid ruskea Slimwallet Nile Brown lompakko on huippuhyvä valinta sinulle, joka kaipaat pientä taskuunmahtuvaa ja turvallista lompakkoa. Lompakkoon saat mahtumaan nahkaosaan 4-8 korttia, seteleitä ja kuitteja sekä alumiiniseen Cardprotector osaan noin 6 korttia. Kortit nousevat kätevästi ja porrastetusti ylös vetämällä pohjan vivusta, jolloin voit helposti valita tarvitsemasi kortin.

Secrid lompakon alumiininen kotelo suojaa korttejasi luvattomalta RFID/NFC skannaukselta. Ilman tällaista luotettavaa korttisuojaa, lähiluettavat kortit on mahdollista luvattomasti kopioida jopa muutamien metrien etäisyydeltä skimmereillä, joita Suomeenkin on tullut jo huolestuttavan paljon. Se on yksi nopeimmin kasvavista rikostavoista ympäri maailmaa. Lähiluettavat korttisi tunnistat kortin reunassa olevasta symbolista, jossa on neljä kaarevaa viivaa, hieman kolmion muotoisesti aseteltu. Lähiluettavat kortit eivät ole turvassa tavallisissa lompakoissa.

Kaikki Secrid tuotteet valmistetaan Hollannissa erittäin laadukkaista ja ympäristöystävällisesti valmistetuista materiaaleista. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

- RFID/NFC suojattu
- Takuu 2 vuotta
- Valmistettu Hollannissa
- Lompakon ulkomitat: 68mm x 102mm x 16mm
- Paino: 72g

Ilmainen kaiverrus lompakon alumiinikoteloon.

- +
Tuotenumero SN-Brown
Tuotetiedot

Perustuen Secrid Cardprotectoriin Slimwallet on sekä tiivis että turvallinen lompakko. Cardprotectorissa olevien korttien lisäksi sisällys tarjoaa tilaa parille kortille, paperirahalle, kuiteille, käyntikorteille ja muutamalle kolikolle.

Slimwallet on ohut ja helposti taskuunmahtuva lompakko.

Lisätiedot
Lisätietoja
VäriRuskea
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Secrid ruskea lompakko - Slimwallet Nile Brown