Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

Secrid ruskea lompakko - Miniwallet Veg Caramello Sand
63.9

Secrid ruskea lompakko - Miniwallet Veg Caramello Sand

63,90 €
ei mitään
Nyt alennetulla hinnalla vain 63,90€ | (ovh. 74,95€).

Tässä mallissa käytetään Italialaisen perheyrityksen vain luonnollisilla materiaaleilla kasvivärjättyä eurooppalaista lehmännahkaa, joka on erittäin kaunis ja käytössä ikääntyy tyylikkäästi.

Secrid karamellin ruskea Miniwallet Veg Caramello Sand lompakko on huippuhyvä valinta sinulle, joka kaipaat pientä taskuunmahtuvaa ja turvallista lompakkoa. Lompakkoon saat mahtumaan nahkaosaan 4-8 korttia, seteleitä ja kuitteja sekä alumiiniseen Cardprotector osaan noin 6 korttia. Kortit nousevat kätevästi ja porrastetusti ylös vetämällä pohjan vivusta, jolloin voit helposti valita tarvitsemasi kortin. Lompakko suljetaan nepparikiinnityksellä, joten se kulkee hyvin myös vaikka käsilaukussa.

Secrid lompakon alumiininen kotelo suojaa korttejasi luvattomalta RFID/NFC skannaukselta. Ilman tällaista luotettavaa korttisuojaa, lähiluettavat kortit on mahdollista luvattomasti kopioida jopa muutamien metrien etäisyydeltä skimmereillä, joita Suomeenkin on tullut jo huolestuttavan paljon. Se on yksi nopeimmin kasvavista rikostavoista ympäri maailmaa. Lähiluettavat korttisi tunnistat kortin reunassa olevasta symbolista, jossa on neljä kaarevaa viivaa, hieman kolmion muotoisesti aseteltu. Lähiluettavat kortit eivät ole turvassa tavallisissa lompakoissa.

Kaikki Secrid tuotteet valmistetaan Hollannissa erittäin laadukkaista ja ympäristöystävällisesti valmistetuista materiaaleista. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

- RFID/NFC suojattu
- Takuu 2 vuotta
- Valmistettu Hollannissa
- Lompakon ulkomitat: 65mm x 102mm x 21mm
- Paino: 72g

Ilmainen kaiverrus lompakon alumiinikoteloon.


- +
Tuotenumero MVg-Caramello-Sand
Tuotetiedot

Perustuen Secrid Cardprotectoriin Miniwallet on sekä tiivis että turvallinen lompakko. Cardprotectorissa olevien korttien lisäksi sisällys tarjoaa tilaa parille kortille, paperirahalle, kuiteille, käyntikorteille ja muutamalle kolikolle.

Miniwallet on tiivis ja nepparisulkimen ansiosta sitä on helppo ja turvallinen kantaa.

Lisätiedot
Lisätietoja
VäriRuskea
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Secrid ruskea lompakko - Miniwallet Veg Caramello Sand