Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

Secrid rei'itetty ruskea lompakko - Miniwallet Perforated Cognac
53.9

Secrid rei'itetty ruskea lompakko - Miniwallet Perforated Cognac

53,90 €
ei mitään
Alennettu hinta 53,90€ | (ovh. 64,95€).

Tyylikäs uutuus, Vintage tyylinen rei'itetty Secrid konjakinruskea Miniwallet Perforated Cognac Black lompakko on huippuhyvä valinta sinulle, joka kaipaat pientä taskuunmahtuvaa ja turvallista lompakkoa. Lompakkoon saat mahtumaan nahkaosaan 4-8 korttia, seteleitä ja kuitteja sekä alumiiniseen Cardprotector osaan noin 6 korttia. Kortit nousevat kätevästi ja porrastetusti ylös vetämällä pohjan vivusta, jolloin voit helposti valita tarvitsemasi kortin.

Secrid lompakon alumiininen kotelo suojaa korttejasi luvattomalta RFID/NFC skannaukselta. Ilman tällaista luotettavaa korttisuojaa, lähiluettavat kortit on mahdollista luvattomasti kopioida jopa muutamien metrien etäisyydeltä skimmereillä, joita Suomeenkin on tullut jo huolestuttavan paljon. Se on yksi nopeimmin kasvavista rikostavoista ympäri maailmaa. Lähiluettavat korttisi tunnistat kortin reunassa olevasta symbolista, jossa on neljä kaarevaa viivaa, hieman kolmion muotoisesti aseteltu. Lähiluettavat kortit eivät ole turvassa tavallisissa lompakoissa.

Kaikki Secrid tuotteet valmistetaan Hollannissa erittäin laadukkaista ja ympäristöystävällisesti valmistetuista materiaaleista. Lompakko toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

- RFID/NFC suojattu
- Takuu 2 vuotta
- Valmistettu Hollannissa
- Lompakon ulkomitat: 68mm x 102mm x 16mm
- Paino: 72g

Ilmainen kaiverrus lompakon alumiinikoteloon.

- +
Tuotenumero MPf-Cognac
Tuotetiedot

Perustuen Secrid Cardprotectoriin Miniwallet on sekä tiivis että turvallinen lompakko. Cardprotectorissa olevien korttien lisäksi sisällys tarjoaa tilaa parille kortille, paperirahalle, kuiteille, käyntikorteille ja muutamalle kolikolle.

Miniwallet on ohut ja helposti taskuunmahtuva lompakko.

Lisätiedot
Lisätietoja
VäriRuskea
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Secrid rei'itetty ruskea lompakko - Miniwallet Perforated Cognac