Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

Hugo Boss rannekello
159.0000
Hugo Boss rannekello HB1550066

Hugo Boss rannekello

Tarjoushinta 159,00 € Normaali hinta 199,00 €
ei mitään
Hugo Boss Orange miesten rannekello 1550066

Hugo Boss Orange-malliston miesten rannekello 1550066, jossa on harjattu teräsrunko sekä nahkaranneke. Urheilullinen harmaa kellotaulu indekseillä ja numeroin. Ominaisuuksina kellosta löytyy myös 24h näyttö, päivyri sekä viikonpäivänäyttö. Kellotaulun halkaisija 42mm. Rannekello on 50m/5ATM vesitiivis.

Hugo Boss Orange-rannekelloilla on kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu. Kellot toimitetaan alkuperäisessä tyylikkäässä kotelossa.

- Teräsrunko
- Nahkaranneke
- Harmaa kellotaulu, rungon halkaisija 42mm
- 50m/5ATM vesitiivis
- 2 vuoden kansainvälinen takuu
- Tyylikäs pakkaus
- +
Tuotenumero HB1550066
Tuotetiedot
Hugo Boss on tunnettu klassisesta, arvokkaasta ja tyylikkäästä muotoilustaan niin miehille kuin naisilleki. Vanha 1970-luvulla perustettu merkki takaa kuluttajille ensiluokkaisen laadun sekä huippuluokan designin. Merkin tuotevalikoimaan kuuluvat vaatteiden ja tuoksujen lisäksi myös rannekellot. Hugo Boss Black-mallistossa yhdistyvät merkille ominainen tyylikkyys, klassisuus sekä suoralinjaisuus. Kellot ovat suunniteltu sopimaan niin juhla- kuin arkikäyttöön. Hugo Boss Black- malliston kellot erottuvat varmasti ranteestasi. Hugo Boss Orange-malliston kellot ovat vapaa-ajan trendikelloja. Sulavalinjaiseen muotoiluun on yhdistetty moderneja toimintoja tai herkullisia värejä. Hugo Boss Orange-mallistosta löydät mm. laajan valikoiman nykyaikaisia digitaalinäyttöisiä rannekelloja. Koko Hugo Boss kellomallistosta löytyy malleja niin naisille kuin miehillekin. Kaikilla kelloilla on kahden vuoden kansainvälinen takuu.
Lisätiedot
Lisätietoja
MerkkiHugo Boss
Kuoren väriTeräs/hopea
Rannekkeen väriSininen
Rannekkeen materiaaliNahka
OminaisuudetPäivyri, Vesitiivis 50m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Hugo Boss rannekello