Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

Hugo Boss rannekello
95.0000
Hugo Boss rannekello HB1550035

Hugo Boss rannekello

Tarjoushinta 95,00 € Normaali hinta 119,00 €
ei mitään
Hugo Boss Orange miesten rannekello 1550035

Hugo Boss Orange-malliston miesten rannekello 1550035, jossa on harjattu teräsrunko sekä teräsranneke. Urheilullinen vaalea kellotaulu indekseillä. Kellotaulun halkaisija 42mm. Rannekello on 30m/3ATM vesitiivis.

Hugo Boss Orange-rannekelloilla on kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu. Kellot toimitetaan alkuperäisessä tyylikkäässä kotelossa.

-Teräsrunko
-Teräsranneke
-Vaalea kellotaulu, rungon halkaisija 42mm
-30m/3ATM vesitiivis
-Koneisto: Quartz (paristokäyttöinen)
-2 vuoden kansainvälinen takuu
-Tyylikäs pakkaus
- +
Tuotenumero HB1550035
Tuotetiedot
Hugo Boss on tunnettu klassisesta, arvokkaasta ja tyylikkäästä muotoilustaan niin miehille kuin naisilleki. Vanha 1970-luvulla perustettu merkki takaa kuluttajille ensiluokkaisen laadun sekä huippuluokan designin. Merkin tuotevalikoimaan kuuluvat vaatteiden ja tuoksujen lisäksi myös rannekellot. Hugo Boss Black-mallistossa yhdistyvät merkille ominainen tyylikkyys, klassisuus sekä suoralinjaisuus. Kellot ovat suunniteltu sopimaan niin juhla- kuin arkikäyttöön. Hugo Boss Black- malliston kellot erottuvat varmasti ranteestasi. Hugo Boss Orange-malliston kellot ovat vapaa-ajan trendikelloja. Sulavalinjaiseen muotoiluun on yhdistetty moderneja toimintoja tai herkullisia värejä. Hugo Boss Orange-mallistosta löydät mm. laajan valikoiman nykyaikaisia digitaalinäyttöisiä rannekelloja. Koko Hugo Boss kellomallistosta löytyy malleja niin naisille kuin miehillekin. Kaikilla kelloilla on kahden vuoden kansainvälinen takuu.
Lisätiedot
Lisätietoja
Kellon kategoriaMiesten kello
MerkkiHugo Boss
Kuoren väriTeräs/hopea
Taulun väriHarmaa
Rannekkeen väriMusta
Rannekkeen materiaaliNahka
OminaisuudetVesitiivis 30m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Hugo Boss rannekello