Postilakon aikana ilmainen Matkahuollon toimitus yli €40 tilauksiin!

Ostoskori

Hugo Boss rannekello
215.0000
Hugo Boss rannekello HB1513571

Hugo Boss rannekello

Tarjoushinta 215,00 € Normaali hinta 269,00 €
ei mitään
Hugo Boss Ocean Edition miesten rannekello 1513571

Hugo Boss Ocean Edition 1513571 on näyttävä rannekello, jossa urheilullinen meren sininen kellotaulu. Ominaisuuksina päivyri. Kellotaulun halkaisija 43mm. Rannekello on 50m/5ATM vesitiivis.

Hugo Boss rannekelloilla on kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu. Kellot toimitetaan alkuperäisessä tyylikkäässä kotelossa.

- Teräsrunko
- Teräsranneke
- Sininen kellotaulu, rungon halkaisija 43mm
- 50m/5ATM vesitiivis
- 2 vuoden kansainvälinen takuu
- Tyylikäs pakkaus
- +
Tuotenumero HB1513571
Tuotetiedot
Hugo Boss on tunnettu klassisesta, arvokkaasta ja tyylikkäästä muotoilustaan niin miehille kuin naisilleki. Vanha 1970-luvulla perustettu merkki takaa kuluttajille ensiluokkaisen laadun sekä huippuluokan designin. Merkin tuotevalikoimaan kuuluvat vaatteiden ja tuoksujen lisäksi myös rannekellot. Hugo Boss Black-mallistossa yhdistyvät merkille ominainen tyylikkyys, klassisuus sekä suoralinjaisuus. Kellot ovat suunniteltu sopimaan niin juhla- kuin arkikäyttöön. Hugo Boss Black- malliston kellot erottuvat varmasti ranteestasi. Hugo Boss Orange-malliston kellot ovat vapaa-ajan trendikelloja. Sulavalinjaiseen muotoiluun on yhdistetty moderneja toimintoja tai herkullisia värejä. Hugo Boss Orange-mallistosta löydät mm. laajan valikoiman nykyaikaisia digitaalinäyttöisiä rannekelloja. Koko Hugo Boss kellomallistosta löytyy malleja niin naisille kuin miehillekin. Kaikilla kelloilla on kahden vuoden kansainvälinen takuu.
Lisätiedot
Lisätietoja
MerkkiHugo Boss
Kuoren väriTeräs/hopea
Rannekkeen väriHopea
Rannekkeen materiaaliTeräs
OminaisuudetPäivyri, Vesitiivis 50m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Hugo Boss rannekello