Aina ilmainen toimitus ja palautus!

Ostoskori

Hugo Boss rannekello
215.0000
Hugo Boss rannekello HB1513542

Hugo Boss rannekello

Tarjoushinta 215,00 € Normaali hinta 269,00 €
ei mitään
Hugo Boss miesten rannekello 1513542

Hugo Boss Horizon miesten rannekello 1513542, jossa on harjattu teräsrunko sekä teräsranneke. Urheilullinen musta kellotaulu indekseillä ja numeroin. Kellotaulun halkaisija 40mm. Rannekello on 50m/5ATM vesitiivis.

Hugo Boss rannekelloilla on kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu. Kellot toimitetaan alkuperäisessä tyylikkäässä kotelossa.

- Teräsrunko
- Teräsranneke
- Musta kellotaulu, rungon halkaisija 40mm
- 50m/5ATM vesitiivis
- 2 vuoden kansainvälinen takuu
- Tyylikäs pakkaus
- +
Tuotenumero HB1513542
Tuotetiedot
Hugo Boss on tunnettu klassisesta, arvokkaasta ja tyylikkäästä muotoilustaan niin miehille kuin naisilleki. Vanha 1970-luvulla perustettu merkki takaa kuluttajille ensiluokkaisen laadun sekä huippuluokan designin. Merkin tuotevalikoimaan kuuluvat vaatteiden ja tuoksujen lisäksi myös rannekellot. Hugo Boss Black-mallistossa yhdistyvät merkille ominainen tyylikkyys, klassisuus sekä suoralinjaisuus. Kellot ovat suunniteltu sopimaan niin juhla- kuin arkikäyttöön. Hugo Boss Black- malliston kellot erottuvat varmasti ranteestasi. Hugo Boss Orange-malliston kellot ovat vapaa-ajan trendikelloja. Sulavalinjaiseen muotoiluun on yhdistetty moderneja toimintoja tai herkullisia värejä. Hugo Boss Orange-mallistosta löydät mm. laajan valikoiman nykyaikaisia digitaalinäyttöisiä rannekelloja. Koko Hugo Boss kellomallistosta löytyy malleja niin naisille kuin miehillekin. Kaikilla kelloilla on kahden vuoden kansainvälinen takuu.
Lisätiedot
Lisätietoja
MerkkiHugo Boss
Kuoren väriMusta
Rannekkeen väriMusta
Rannekkeen materiaaliTeräs
OminaisuudetVesitiivis 50m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Hugo Boss rannekello