Postilakon aikana ilmainen Matkahuollon toimitus yli €40 tilauksiin!

Ostoskori

Hugo Boss rannekello
279.0000
Hugo Boss rannekello HB1502426

Hugo Boss rannekello

Tarjoushinta 279,00 € Normaali hinta 349,00 €
ei mitään
Hugo Boss Ladies Classic naisten rannekello 1502426

Hugo Boss Ladies Classic-malliston naisten rannekello 1502426, jossa on harjattu teräsrunko sekä teräsranneke. Kaunis punakultainen kellotaulu indekseillä. Ominaisuuksina kellosta löytyy 24h näyttö, päivyri sekä viikonpäivänäyttö. Kellon rungon leveys on 34mm ja paksuus 9,3mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 16mm.

Hugo Boss rannekelloilla on kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu. Kellot toimitetaan alkuperäisessä tyylikkäässä kotelossa.

- Teräsrunko
- Teräsranneke
- Punakultainen kellotaulu, rungon halkaisija 34mm
- 30m/3ATM vesitiivis
- Koneisto: Quartz (paristokäyttöinen)
- 2 vuoden kansainvälinen takuu
- Tyylikäs pakkaus
- +
Tuotenumero HB1502426
Tuotetiedot
Hugo Boss on tunnettu klassisesta, arvokkaasta ja tyylikkäästä muotoilustaan niin miehille kuin naisilleki. Vanha 1970-luvulla perustettu merkki takaa kuluttajille ensiluokkaisen laadun sekä huippuluokan designin. Merkin tuotevalikoimaan kuuluvat vaatteiden ja tuoksujen lisäksi myös rannekellot. Hugo Boss Black-mallistossa yhdistyvät merkille ominainen tyylikkyys, klassisuus sekä suoralinjaisuus. Kellot ovat suunniteltu sopimaan niin juhla- kuin arkikäyttöön. Hugo Boss Black- malliston kellot erottuvat varmasti ranteestasi. Hugo Boss Orange-malliston kellot ovat vapaa-ajan trendikelloja. Sulavalinjaiseen muotoiluun on yhdistetty moderneja toimintoja tai herkullisia värejä. Hugo Boss Orange-mallistosta löydät mm. laajan valikoiman nykyaikaisia digitaalinäyttöisiä rannekelloja. Koko Hugo Boss kellomallistosta löytyy malleja niin naisille kuin miehillekin. Kaikilla kelloilla on kahden vuoden kansainvälinen takuu.
Lisätiedot
Lisätietoja
MerkkiHugo Boss
Kuoren väriPunakulta
Rannekkeen väriHopea
Rannekkeen materiaaliTeräs
OminaisuudetPäivyri, Vesitiivis 30m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Hugo Boss rannekello