Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

Hugo Boss rannekello
271.0000
Hugo Boss rannekello HB1502418

Hugo Boss rannekello

Tarjoushinta 271,00 € Normaali hinta 339,00 €
ei mitään
Hugo Boss Allusion naisten rannekello 1502418

Hugo Boss Allusion 1502418 on näyttävä rannekello, jossa kaunis punakultainen kellotaulu. Kellotaulun halkaisija 44mm. Rannekello on 50m/5ATM vesitiivis.

Hugo Boss rannekelloilla on kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu. Kellot toimitetaan alkuperäisessä tyylikkäässä kotelossa.

- Teräsrunko
- Teräsranneke
- Punakultainen kellotaulu, rungon halkaisija 44mm
- 50m/5ATM vesitiivis
- 2 vuoden kansainvälinen takuu
- Tyylikäs pakkaus
- +
Tuotenumero HB1502418
Tuotetiedot
Hugo Boss on tunnettu klassisesta, arvokkaasta ja tyylikkäästä muotoilustaan niin miehille kuin naisilleki. Vanha 1970-luvulla perustettu merkki takaa kuluttajille ensiluokkaisen laadun sekä huippuluokan designin. Merkin tuotevalikoimaan kuuluvat vaatteiden ja tuoksujen lisäksi myös rannekellot. Hugo Boss Black-mallistossa yhdistyvät merkille ominainen tyylikkyys, klassisuus sekä suoralinjaisuus. Kellot ovat suunniteltu sopimaan niin juhla- kuin arkikäyttöön. Hugo Boss Black- malliston kellot erottuvat varmasti ranteestasi. Hugo Boss Orange-malliston kellot ovat vapaa-ajan trendikelloja. Sulavalinjaiseen muotoiluun on yhdistetty moderneja toimintoja tai herkullisia värejä. Hugo Boss Orange-mallistosta löydät mm. laajan valikoiman nykyaikaisia digitaalinäyttöisiä rannekelloja. Koko Hugo Boss kellomallistosta löytyy malleja niin naisille kuin miehillekin. Kaikilla kelloilla on kahden vuoden kansainvälinen takuu.
Lisätiedot
Lisätietoja
Kellon kategoriaNaisten kello
MerkkiHugo Boss
Kuoren väriPunakulta
Taulun väriKulta
Rannekkeen väriPunakulta
Rannekkeen materiaaliTeräs
OminaisuudetVesitiivis 50m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Hugo Boss rannekello