Aina ilmainen toimitus ja palautus!

Ostoskori

Gant Park Hill II
179
Gant Park Hill II

Gant Park Hill II

179,00 €
ei mitään
Gant Park Hill II miesten rannekello W108415

Gant Park Hill II-malliston miesten rannekello, jossa on laadukas teräsrunko sekä ruskea nahkaranneke. Tyylikäs vaalea kellotaulu indekseillä, päivyrillä ja ajanotolla. Kellotaulun halkaisija 42,5mm ja kellotaulun paksuus 7mm. Rannekkeen leveys 22mm. Rannekellossa on kova mineraalilasi ja kello on 50m/5ATM vesitiivis.

Gant -rannekelloilla on kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu. Kellot toimitetaan alkuperäisessä tyylikkäässä kotelossa.

- Teräskuori
- Nahkaranneke; leveys 22mm
- Vaalea kellotaulu; kellotaulun halkaisija 42,5mm
- Vesitiivis 50m/5ATM
- 2 vuoden kansainvälinen takuu
- Tyylikäs kotelo
- +
Tuotenumero W108415
Tuotetiedot
Gant on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu muotibrändi, joka edustaa hienostunutta sekä klassista tyyliä. Gant on vakiinnuttanut paikkansa muotimaailmassa jo vuodesta 1949. Gant kellojon mallistoissa yhdistyvät viimeisimmät modernit trendit, klassinen muotoilu sekä ensiluokkainen ja laadukas valmistustekniikka. Laajasta tuotevalikoimasta on helppo löytää sopiva vaihtoehto jokaiseen elämän tilanteeseen, sillä mallistosta on runsaasti niin rentoja vapaa-ajan malleja, kuin hienostuneimpi juhlamalleja niin naisille kuin miehillekin. Kaikki Gant kellot valmistetaan korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja rannekkeiden materiaaleina käytetään aitoa italialaista nahkaa, ruostumatonta terästä tai kestävää kumia. Korkea laatu ja edullinen hinnoittelu ovat Gant-kellojen kulmakivi. Kaikkille kelloille myönnetään kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu.
Lisätiedot
Lisätietoja
Kellon kategoriaMiesten kello
MerkkiGant
Kuoren väriTeräs/hopea
Taulun väriKulta, Ruskea
Rannekkeen väriRuskea
Rannekkeen materiaaliNahka
OminaisuudetKronografi / Ajanotto, Päivyri, Vesitiivis 50m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Gant Park Hill II