Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

Gant Park Hill 32 naisten rannekello
94.5000

Gant Park Hill 32 naisten rannekello

Tarjoushinta 94,50 € Normaali hinta 189,00 €
ei mitään
Gant Park Hill 32 naisten rannekello W11404

Gant Park Hill 32-malliston naisten rannekello, jossa on laadukas teräsrunko sekä osittain PVD-värikäsitelty teräsranneke. Selkeä klassinen vaalea kellotaulu indekseillä. Kellotaulun halkaisija 32mm ja kellotaulun paksuus 7,5mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 16mm. Koneisto Miyota GL20. Rannekellossa on kova mineraalilasi ja kello on 50m/5ATM vesitiivis.

Gantin Park Hill-mallistosta löydät laajan valikoiman klassisia rannekelloja niin miehille, kuin naisillekin. Malliston kelloissa useita eri kellotaulu- ja rannekevaihtoehtoja.

Gant -rannekelloilla on kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu. Kellot toimitetaan alkuperäisessä tyylikkäässä kotelossa.

-Teräskuori
-Teräsranneke; leveys 16mm
-Vaalea kellotaulu; kellotaulun halkaisija 32mm
-Koneisto: Miyota GL20
-Vesitiivis 50m/5ATM
-2 vuoden kansainvälinen takuu
-Tyylikäs kotelo
- +
Tuotenumero W11404
Tuotetiedot

Gant on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu muotibrändi, joka edustaa hienostunutta sekä klassista tyyliä. Gant on vakiinnuttanut paikkansa muotimaailmassa jo vuodesta 1949. Gant kellojon mallistoissa yhdistyvät viimeisimmät modernit trendit, klassinen muotoilu sekä ensiluokkainen ja laadukas valmistustekniikka.

Laajasta tuotevalikoimasta on helppo löytää sopiva vaihtoehto jokaiseen elämän tilanteeseen, sillä mallistosta on runsaasti niin rentoja vapaa-ajan malleja, kuin hienostuneimpi juhlamalleja niin naisille kuin miehillekin.

Kaikki Gant kellot valmistetaan korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja rannekkeiden materiaaleina käytetään aitoa italialaista nahkaa, ruostumatonta terästä tai kestävää kumia. Korkea laatu ja edullinen hinnoittelu ovat Gant-kellojen kulmakivi. Kaikkille kelloille myönnetään kahden vuoden kansainvälinen koneistotakuu.

Lisätiedot
Lisätietoja
Kellon kategoriaNaisten kello
MerkkiGant
Kuoren väriTeräs/hopea
Taulun väriValkoinen/vaalea
Rannekkeen väriHopea, Kulta
Rannekkeen materiaaliTeräs
OminaisuudetVesitiivis 50m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: Gant Park Hill 32 naisten rannekello