Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

ck High Noon -unisex rannekello
191.0000

ck High Noon -unisex rannekello

Tarjoushinta 191,00 € Normaali hinta 239,00 €
ei mitään
ck High Noon -unisex rannekello K8M214CB

High Noon-malliston rannekello, jossa on teräskuori, sekä laadukas nahkaranneke. Musta kellotaulu indekseillä; ylhäällä logo "CK" ja alhaalla teksti "swiss made". Kellotaulun halkaisija 40mm. Rannekellossa on kova mineraalilasi ja kello on 30m/3ATM roisketiivis.

High Noon-mallistossa on laaja valikoima niin miesten, kuin naistenkin vaihtoehtoja eri rannekkeilla sekä kellotauluilla.

- Teräsrunko
- Nahkaranneke
- Musta kellotaulu, kellotaulun halkaisija 40mm
- Roisketiivis 30m/3ATM
- Kova mineraalilasi
- Kansainvälinen takuu 2 vuotta
- Tyylikäs kotelo
- +
Tuotenumero K8M214CB
Tuotetiedot
Calvin Klein on maailmanlaajuisesti merkittävä muodin edelläkävijä, joka tunnetaan minimalistisesta designistaan, selkeistä muodoistaan sekä ensiluokkaisesta laadustaan. Vuonna 1968 perustettu muotitalo on noussut yhdeksi suurimmaksi trendien näyttäjäksi. Merkin laajasta valikoimasta on helppo löytää sopiva ratkaisu kaikkiin elämän tilanteisiin. Ajattomat sekä klassiset mallit pysyvät trendikkäinä pitkään. Luxbox-verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman Calvin Klein tuotteita niin naisille, kuin miehillekin. Calvin Klein Watches & Jewelry – malliston tuotteet ovat kaikki valmistettu korkeatasoisista materiaaleista. Mallistojen suunnittelu ja viimeistely täyttää vaativammankin kuluttajan laatustandardit. Kellot ja korut valmistetaan tasokkaasta, allergiavapaasta ruostumattomasta teräksestä. Koristeluun cK käyttää mm. timantteja, puolijalokiviä sekä kultausta. Merkin kelloissa käytetään sveitsiläistä ETA SWISS MADE-koneistoa, joka on tunnettu äärimmäisestä tarkkuudesta. Kaikilla Calvin Klein-rannekelloilla on kansainvälinen kahden vuoden takuu.
Lisätiedot
Lisätietoja
Kellon kategoriaMiesten kello, Naisten kello, Unisex kello
MerkkiCalvin Klein
Kuoren väriMusta
Taulun väriMusta
Rannekkeen väriMusta
Rannekkeen materiaaliNahka
OminaisuudetVesitiivis 30m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: ck High Noon -unisex rannekello