Aina ilmainen toimitus ja vaihto/palautus!

Ostoskori

cK Alliance - miesten rannekello
287.0000

cK Alliance - miesten rannekello

Tarjoushinta 287,00 € Normaali hinta 359,00 €
ei mitään
cK miesten rannekello, Alliance K5R37146

Alliance-malliston miesten rannekello, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko sekä ranneke. Vaalea kellotaulu indekseillä, päivyrillä ja Chronograph-toiminnolla; ylhäällä logo "CalvinKlein" ja alhaalla teksti "swiss made". Kellotaulun halkaisija 42,00mm. Rannekellossa on naarmuuntumaton safiirilasi ja kello on 50m/5ATM vesitiivis.

Alliance-mallistossa on laaja valikoima niin miesten, kuin naistenkin vaihtoehtoja eri rannekkeilla sekä kellotauluilla.

-Teräsrunko
-Teräsranneke
-Vaalea kellotaulu, kellotaulun halkaisija 42mm
-Vesitiivis 50m/5ATM
-Safiirilasi
-Kansainvälinen takuu 2 vuotta
-Tyylikäs kotelo
- +
Tuotenumero K5R37146
Tuotetiedot
Calvin Klein on maailmanlaajuisesti merkittävä muodin edelläkävijä, joka tunnetaan minimalistisesta designistaan, selkeistä muodoistaan sekä ensiluokkaisesta laadustaan. Vuonna 1968 perustettu muotitalo on noussut yhdeksi suurimmaksi trendien näyttäjäksi. Merkin laajasta valikoimasta on helppo löytää sopiva ratkaisu kaikkiin elämän tilanteisiin. Ajattomat sekä klassiset mallit pysyvät trendikkäinä pitkään. Luxbox-verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman Calvin Klein tuotteita niin naisille, kuin miehillekin. Calvin Klein Watches & Jewelry – malliston tuotteet ovat kaikki valmistettu korkeatasoisista materiaaleista. Mallistojen suunnittelu ja viimeistely täyttää vaativammankin kuluttajan laatustandardit. Kellot ja korut valmistetaan tasokkaasta, allergiavapaasta ruostumattomasta teräksestä. Koristeluun cK käyttää mm. timantteja, puolijalokiviä sekä kultausta. Merkin kelloissa käytetään sveitsiläistä ETA SWISS MADE-koneistoa, joka on tunnettu äärimmäisestä tarkkuudesta. Kaikilla Calvin Klein-rannekelloilla on kansainvälinen kahden vuoden takuu.
Lisätiedot
Lisätietoja
Kellon kategoriaMiesten kello
MerkkiCalvin Klein
Kuoren väriTeräs/hopea
Taulun väriValkoinen/vaalea
Rannekkeen väriHopea
Rannekkeen materiaaliTeräs
OminaisuudetKronografi / Ajanotto, Päivyri, Vesitiivis 50m
Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvostelet: cK Alliance - miesten rannekello