New Yorkin ikoninen ja perinteisesti kapinallinen naapurusto, West Village - huoleton alue eurooppalaisella twistillä - on tämän malliston innoituksen takana. Herkullisen väriset rannekkeet saavat lisäripauksen vintage-chic -henkeä persoonallisilla, jokaiselle rannekevärille oman laisillaan metallirenkailla.

West Village -mallistossa on kuusi erilaista kelloa. Aitoja, sametin pehmeitä nupukkinahkaisia rannekkeita on saatavilla vanhan roosan värisenä, vaaleanpunaisena, elefantin harmaana, mintun harmaana, mustana sekä tummansinisenä. Kellotaulut ovat erivärisiä rannekkeen väristä riippuen; kahdessa taulu on helmiäinen, kahdessa hopean värinen harjattu ja kahdessa punertavan vaalea. Kellojen metalliosat ovat tyylikkään kullan- tai punakullan väriset.

Kaikissa Rosefield-kelloissa on laadukas ja kestävä japanilainen quartz-koneisto ja kahden vuoden takuu. Kuoren halkaisija on 33mm ja paksuus vain 7mm. Rannekkeen leveys on 16mm.

West Village -kello on persoonallinen ja leikkisä valinta. Nämä sirot kellot tuovat vaihtelua arkeen ja rentoutta juhlaan – kesän ehdoton suosikkiasusteemme!